Kan jag hämta min order hos er?

Senast uppdaterad för 3 år sedan

Ja, när man slutför sitt köp hos oss kan man kan man välja leveransmetoden "Hämta hos oss". Vi hör av oss till er när ordern är redo för upphämtning och man är sedan välkommen mellan 11.00-14.00 på vardagar för att hämta upp ordern direkt hos oss. I teorin så kan ni placera ordern när ni står parkerade utanför, det tar inte många minuter för oss packa er order :)

Adressen till lagret är:

Stensätravägen 6

12739 Skärholmen

Parkera bilen vid lastkajen och ring till oss på 08-121 567 20, du behöver tala om de fyra sista siffrorna i ordernumret och ha giltig ID-handling. Om du inte har en giltig ID-handling så nekas ditt köp.

Vi kommer ut med er order direkt till bilen.