Min låda som jag beställde var öppen vid leverans, varför?

Benjamin

Senast uppdaterad för 6 månader sedan

Vi öppnar och inspekterar varje låda som kommer från Kuba (Habanos), vi gör det för att försäkra oss att våra kunder får sina cigarrer i absoluta toppskick.

Då kubanerna inte använder cellofan eller fotgördlar (fotgördel används på enstaka modeller) så har de inget transportskydd, cellofanet är just till för att skydda cigarrerna. 


Det är tyvärr ofta vi får lådor med spruckna cigarrer från Kuba just pågrund utav avsaknaden av transportskydd. Därav så öppnar vi upp samtliga kubanska lådor och kontrollerar dem. De cigarrer som inte når upp till vår höga standard returnerar vi till Habanos.


Det finns dock vissa undantag, det finns vissa lådor som exempelvis Jose L. Piedra Petit Caballeros, Vegueros med flera där cigarrerna kommer inplastade i bunt i lådan, denna plombering öppnar vi inte upp utan i dessa fall har vi öppnat lådorna för att kunna avläsa boxkoden som återfinns på insidan av dessa lådor. 


Lådorna inspekteras direkt när de anländer till vårt lager innan vi placerar dem i vår walk-in-humidor. Förutom vår kontroll när det kommer till spruckna cigarrer så kontrollerar vi även att det inte finns några spår utav tobaksbaggar eller mögel. Vid minsta spår eller misstanke så reklameras dessa till Habanos.  


Oavsett prissegment, om det rör sig om premiumcigarrer eller billigare vardagaspinnar så ska man alltid känna sig bekväm med att få cigarrer levererade i toppskick från oss.

Var den här artikeln användbar?

36 av 36 gillade den här artikeln