Jag behöver hjälp att hitta cigarrer som passar mig, kan ni hjälpa mig med det?

Benjamin

Senast uppdaterad för 3 år sedan

Självklart hjälper vi dig med det!

Vi har byggt in en avancerad funktion på hemsidan som gör att du bland annat kan filtrera efter arom, rökttid, ursprung osv. Detta har vi gjort för att underlätta för dig som nybörjare.

Klicka dig fram till kategorin ”alla cigarrer”. Sedan så väljer du de kriterier som passar just dig.

Du är även välkommen att ringa in till oss om du behöver personlig service :)

Vi finns givetvis även tillgängliga via chatt eller mejl.

Så här ser det ut via dator:

Via mobilen så ser det först ut såhär:

Du behöver klicka på ”Hitta min cigarr” som i detta bildexempel är markerat i rött.

När du gjort gjort det så kommer du fram till vårt avancerade filtreringsverktyg (se exempelbild 3)

Efter att ha tryckt på fliken ”Hitta din cigarr” så kommer detta upp. Nu kan du enkelt välja det du önskar får ut från din cigarr.