Kan jag spåra mitt paket?

Senast uppdaterad för 3 år sedan

Ja, vi skickar alla våra paket spårbart med DHL till närmsta ombud.

När vi skickat din order så får du en leveransbekräftelse mejlad till dig, i denna bekräftelse finner du ditt kolli-id. Ditt kolli-id kan du använda för att spåra ditt paket på DHL´s hemsida.

Det absolut smidigaste sättet för dig att spåra dina paket från oss är att ladda ner appen ”Mina Paket”.

Dina paket läggs till automatiskt.

Genom att koppla ditt mobilnummer och/eller e-postadress som används när du handlar hos oss till "Mina Paket" kommer paket som skickas till dig automatiskt läggas till och spåras i appen. Du får ett digitalt avi när paketet finns att hämta ut.

Appen finns att ladda ner på App Store och Google Play.