Kan jag välja vilket ombud jag ska få paketet levererat till?

Benjamin

Senast uppdaterad för 3 år sedan

Det går om ni anger ombudets postnummer som ert eget i beställningen. När frakten bokas så utgår systemet  enbart utifrån postnummer och väljer ombudet som befinner sig inom det området. Notera att det enbart är postnumret ni ska ändra, ni måste fortfarande ange korrekt adress för att vi ska kunna kontrollera er ålder mot folkbokföringen.